WRTC Popup in-store inschrijving 2018


inschrijving Popup in-store.

What's in-store:
De Popup in-store locaties worden in een winkelpand of poppodium in het centrum van de stad ingericht. Hierin wordt een store opgetuigd voor verkoop van jouw producten zoals cd’s, vinyl en merchandise. Daarnaast zijn er muziek gerelateerde producten te koop zoals draaitafels, tijdschriften, T-shirts enzovoorts. Unique Selling Point van de Popup zijn de in-stores (semi/akoestisch) en de showcase avond op een podiumlocatie in de stad, vrij toegankelijk voor het (winkelend) publiek. Er is een backline en geluidsinstallatie aanwezig. De store is donderdag t/m zondag tijdens de lokale winkeltijden geopend (incl. de koopavond en koopzondag). Er zijn op deze dagen demospreekuren, opmerkelijke inspirerende workshops en lezingen. Deze worden gehouden door professionals uit de muziekindustrie. Artiesten/bands vertellen over hun do’s & don’ts, Crowdfunding en carrière ontwikkeling.
Net als bij een reguliere winkel zal er, lokaal als digitaal (online), reclame worden gemaakt van de maandelijkse in-store programma's en producten.

De Spin-off is in de Drie Gezusters, Groningen op Altersonic showcases tijdens Eurosonic 17, 18 en 19 januari 2018. 

De programma's waaruit je kunt kiezen zijn op basis van 3 maanden opeenvolgend, dus bvb januari, februari, maart of februari, maart, april, enzovoorts. De in-store showcases zijn in een intiem sfeer en semi-akoestisch. De showcase avonden zijn totaal versterkt op een podiumlocatie in de stad en is alleen beschikbaar in programma 2 en 3. (zie investering)

De investering bestaat uit een programma met 3 varianten:

1. in het basis-programma investeer je voor 3 in-store optredens verdeelt over 3 maanden opeenvolgend in verschillende steden. Jouw producten, cd's en merchandise enzovoorts, liggen voor 6 maanden in de store*.

2. in het extra-programma investeer je naast het basis-programma, in 3 extra in-store optredens en een persoonlijk coachingstraject promotie/marketing.

3. in het top-programma investeer je naast het basis en extra-programma, in een RTV/streaming plug voor 1 titel met een coachingstraject image/branding/socialmedia.

* Bij het einde van de periode word van het totaalbedrag van de verkochte producten, 10% fee aan de store afgedragen. Deze periode kan ook verlengt worden, zie extra opties.
 
Meld je aan en vul de gegevens hieronder in en maak een keuze voor jouw investering, start periode en eventuele extra opties.

- Let op! Tijdens de spin-off in Groningen kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen, wees er dus snel bij! -

Vragen? dan kun je mailen naar Roelie van Lingen, pr@kingplaymusic.eu 

* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp